Îți facem mutarea
simplă!

Sună acum Cere Ofertă
angajat smartmoving impacheteaza mobila de bucatarie

Servicii Adiționale

Să te muți poate fi uimitor de simplu! Apeleaza la noi, Echipa Smartmoving Logistics iți va face mutarea mai ușoara decât ți-ai fi imaginat. Noi vom gestiona cu profesionalism întreg procesul mutării
Oferim servicii de montaj, împachetăm și dezpachetăm bunurile, dispunem de angajați profesioniști și camioane potrivite pentru orice volum și greutate. Îți punem la dispoziție toate materialele de împachetat necesare și dacă este nevoie te putem ajuta chiar și la curățenia finală!

Serviciile noastre:

  • Împachetarea și despachetarea bunurilor
  • Demontarea și Reasamblarea mobilierului.
  • Materiale de împachetat profesionale.
  • Formalitați vamale.
  • Asigurare bunuri.
  • Curațenie.

Servicii Adiționale


1. ÎMPACHETAREA / DESPACHETAREA BUNURILOR.

Dacă nu aveți posibilitatea sau nu doriți să împachetați dumneavoastră bunurile, noi suntem bucuroși să facem acest serviciu!
Echipa Smartmoving va împacheta bunurile profesional, cu materiale de ce mai bună calitate. De asemenea la destinație vom despacheta coletele, urmând ca la finalizarea serviciului de mutare să preluam în vederea reciclării toate materialele de împachetat rămase.

2. SERVICIUL DE ASAMBLARE ȘI DESASAMBLARE MOBILIER

Dezasamblăm și împachetam mobilerul ce nu poate fi manipulat întreg pentru a-l transporta în condiții depline de siguranță, urmând ca la destinație să despachetăm coletele, să reasamblăm mobilierul și să îl așezăm pe poziția finală.

3.MATERIALE DE ÎMPACHEATAT

Chiar dacă alegi să împachetezi în regim propriu bunurile, noi iți putem pune la dispoziție toate materialele de împachetat necesare. Avem cutii rezistente de dimensiuni diferite, potrivite pentru a împacheta orice obiect valoros sau/ și fragil. De asemenea iți putem pune la dispoziție si alte materiale profesionale cum ar fi: Folie stretch, folie kraft, folie cu bule de aer, hârtie de împachetat, banda adeziva, etichete și liste de inventar, cutii cu umeras pentru garderobă, Chips-uri de spumă etc.

Clienți

SMARTMOVING - DE ÎNCREDERE PENTRU PESTE 300 DE COMPANII

Galerie Foto


Acreditări și Recomandări


Contactează-ne acum!

Trebuie să te muți și nu știi de unde să începi? Sună-ne acum sau scrie-ne un email și un agent de mutări experimentat al echipei Smartmoving te va ajuta gratuit cu orice informatie de care ai nevoie!

Contact

Adresa

400683 Strada Câmpului nr.251, Cluj-Napoca, România.