Îți facem mutarea
simplă!

Sună acum Cere Ofertă
Angajat Smartmoving Cluj

Smartmoving - Profil Companie

Suntem o companie specializată în servicii de mutări internaționale și domestice. Dedicăm serviciile noastre atât companiilor, cât și persoanelor fizice. În noi veți găsi un partener de încredere pentru care nici o mutare nu e prea mică sau prea mare!

În anul 2011 am început. Ca și majoritatea microintreprinderilor și noi am început de jos, oferind în principal servicii de mutări locale, în Cluj-Napoca. Prin practică am acumulat experiență, iar acum, cu câțiva ani mai târziu, le suntem recunoscători colegilor noștri dedicați (mulți sunt cu noi încă de la început) pentru seriozitatea și profesionalismul lor, ce ne-au ajutat să progresăm și să ne extindem serviciile pe plan național si internațional. De asemenea, trebuie să le mulțumim și partenerilor noștri internaționali, cu renume in industrie, pentru sprijinul ce ni-l acordă constant și pentru generozitatea cu care ne-au împartașit cunoștințele și vasta lor experiență. Noi oferim servicii de mutări persoanelor juridice și fizice. Sediul nostru central se află în Cluj-Napoca, dar avem divizii locale în Timiș, Arad și Mureș. Prin intermediul partenerilor noștri internaționali vă putem oferi soluții avantajoase și servicii de mutări ce îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, oriunde în lume!

Avantajele Noastre

Raport excelent calitate-preț

Oferim servicii personalizate conform necesitaților fiecărui client în parte. Ne străduim să vă oferim servicii de calitate la prețuri reale.

Parteneri internaționali

Dispunem de o rețea de parteneri si agenți cu renume în branșă, fapt ce ne permite să oferim clienților noștri soluții flexibile și avantajoase pentru relocări.

Ani de experiență

Mutări locale si internaționale, mutări mari și mici în ultimii 10 ani am acumulat experianța a peste 2500 de mutări realizate cu succes.

Angajați profesioniști

Dispunem de echipe de operatori angajați full-time cu experiență, instruiți să monteze și să împacheteze orice bun sau piesă de mobilier.

Recenzii și feedback pozitiv

Considerăm că vorbesc de la sine toate recenziile noastre pozitive și colaborările de termen lung pe care le avem în desfășurare cu marile corporații.

Ești asigurat 100%

Ne asumăm complet răspunderea pentru orice bun ne trece prin mâna. Deținem asigurare atât pentru bunurile depozitate, cât și pentru serviciile prestate.

Clienți

SMARTMOVING - DE ÎNCREDERE PENTRU PESTE 300 DE COMPANII

Galerie Foto


Acreditări și Recomandări


Contactează-ne acum!

Trebuie să te muți și nu știi de unde să începi? Sună-ne acum sau scrie-ne un email și un agent de mutări experimentat al echipei Smartmoving te va ajuta gratuit cu orice informatie de care ai nevoie!

Echipa Noastră

Ovidiu Maier

Logistics Manager

Mădălina Ianc

Office Admin.

Gabriel Dan

Logistics Manager

Adrian Sabau

Moving Specialist

Contact

Adresa

400683 Strada Câmpului nr.251, Cluj-Napoca, România.