Îți facem mutarea
simplă!

Sună acum Cere Ofertă
hala depozitare bunuri Cluj

SPAȚII DE DEPOZITARE CURATE ȘI SIGURE

Chiar dacă vă mutați într-un apartament / spațiu mai mic, alt birou sau pur și simplu nu aveți nevoie momentan de anumite lucruri ori sunteți în plin proces de relocare, SmartMoving vă stă la dispoziție cu spații de depozitare sigure, curate și organizate. Închiriem spații de depozitare pentru persoane fizice și persoane juridice. Dispunem de hale încălzite, curate și sigure în Cluj-Napoca și Timișoara. Oferim variante de depozitare personalizate conform necesităților și cerințelor clienților noștri.

Oferta noastră cuprinde:

  • Contracte de închiriere pe termen scurt, mediu sau lung.
  • Depozitare pentru persoane juridice sau persoane fizice.
  • Serviciu de pick-up si delivery.
  • Inventariere detaliată a bunurilor depozitate.
  • Depozite asigurate și posibilitate de asigurare individuală a bunurilor.
  • Spații de depozitare curate și încălzite pe perioada anotimpului rece.

Procesul Mutării


1. DEPOZITĂRI REZIDENȚIALE

Vinzi sau îți renovezi locuința, ai nevoie de un spațiu unde să depozitezi pe termen scurt sau lung anumite lucruri de care nu ai momentan nevoie? Noi îți oferim spații de depozitare curate și aerisite, unde să îți poți depozita în siguranță bunurile pentru orice perioadă de timp dorești!

2. DEPOZITĂRI COMPANII ȘI PERSOANE JURIDICE

Oferim soluții personalizate de depozitare pentru companii și persoane juridice. Oferim o varietate de soluții de depozitare pe termen scurt, mediu sau lung pentru mobiler, echipamente I.T., standuri de prezentare etc..

3.SPAȚIU DEPOZITARE PENTRU STUDENȚI

Ai doar câteva lucruri mici de depozitat pe perioada verii? Nici o problemă! Noi închiriem spații de dimensiuni reduse începând de la 1 metru pătrat.

Clienți

SMARTMOVING - DE ÎNCREDERE PENTRU PESTE 300 DE COMPANII

Galerie Foto


Acreditări și Recomandări


Contactează-ne acum!

Trebuie să te muți și nu știi de unde să începi? Sună-ne acum sau scrie-ne un email și un agent de mutări experimentat al echipei Smartmoving te va ajuta gratuit cu orice informatie de care ai nevoie!

Contact

Adresa

400683 Strada Câmpului nr.251, Cluj-Napoca, România.