Îți facem mutarea
simplă!

Sună acum Cere Ofertă

MUTĂRI ROMANIA - SLOVACIA - ROMANIA


Indiferent de unde vi sau de ce destinatie ti-ai ales, noi suntem aici sa te ajutam sa iti muti bunurile in deplina siguranta. Serviciul nostru de mutari internationale include: Demontarea/ Reasamblarea mobilerului sau a obiectelor prea voluminoase sau grele pentru a fi mutate intregi, impachetarea bunurilor in materiale profesionale pentru mutari,transport rutier, aerian sau maritim, servicii vamale si suport la obtinerea documentatiei pentru vama,transport automobile, mutari obiecte de arta, etc..

Servicii mutari profesionale

De peste 10 ani suntem prezenți pe piața serviciilor de mutări internaționale, timp in care am acumulat experiență și ne-am specializat în planificarea și executarea tuturor etapelor unei mutări între Romania și Slovacia.

Împreună cu colegii și partenerii noștri vom efectua serviciul de mutare in mod profesional, sigur și economic.

Va oferim servicii de mutari si relocari complete ce includ estimarea costurilor mutarii si planificarea gratuita, servicii de montaj mobilier,electrocasnice sau orice alt obiect ce necesita demontat in vederea mutarii, cum ar fi echipamentele de bucatraie, lampi sau piane.
Echipa noastra de profesionisti va impacheta cu grija mobilierul si bunurile tale in materiale de cea mai buna calitate, va inventaria fiecare articol si va incarca bunurile in camion, unde le vom asigura cu paturi de protectie si chingi, astfel incat sa ajunga intacte la destinatie. Dupa preferintele clientului putem organiza transportul bunurilor in regim exclusiv din Romania in Slovacia si viceversa sau in regim de grupaj.
Costul mutarii va fi calculat in functie de volumul bunurilor si distanta dintre localitatea de incarcare si locatia de descarcare.

Procesul mutarii

De la mutari colective si transport de mobila pana la mutari partiale si complete, noi ne ocupam de mutarea dumneavoastra . Orasul de origine poate fi, de exemplu, Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Arad, Iasi, Constanța, Sibiu, sau orice alt oraș din Romania sau Slovacia.

Orase din Slovacia, care sunt deservite în mod regulat de compania de mutări Smartmoving:

Bratislava
Kosice
Presov
Zilina
Banska Bystrica

Clienți

SMARTMOVING - DE ÎNCREDERE PENTRU PESTE 300 DE COMPANII

Galerie Foto


Acreditări și Recomandări


Contactează-ne acum!

Trebuie să te muți și nu știi de unde să începi? Sună-ne acum sau scrie-ne un email și un agent de mutări experimentat al echipei Smartmoving te va ajuta gratuit cu orice informatie de care ai nevoie!

Contact

Adresa

400683 Strada Câmpului nr.251, Cluj-Napoca, România.